Каталог 

Підкатегорії

  • НОВИНКИ
  • АВТОКРЕСЛА

    8_chicco.jpgДитячі автокрісла, велокрісла в Дніпропетровську.

    На нашому сайті Ви знайдете великий вибір електронних гойдалок, що закачують центри напрокат.

  • БАТУТИ

    Дитинство… Пора нескінченного чистого щастя, що влітку пахне полуницею, а взимку – мандаринами. І природно бажання будь-якого батька зробити її для свого малюка незабутнім, радісним і динамічним.

    Здорова дитина повинна розвиватися гармонійно: фізично, морально, морально та інтелектуально. Тому і займатися з ним доводиться у всіх напрямках, хоча практично всі діти в ніжному віці воліють більшу частину часу проводити в активних іграх. Дитячі батути напрокат стануть чудовою реалізацією бажань молодшого члена сім'ї, а вам подібний крок не проб'є великого пролому в бюджеті! Стрибки на батуті добре формують м'язову масу, стимулюють серцеву діяльність, надають лікувальний ефект практично на всі органи та дарують дитині гарний настрій та позитив.

    Дитячі напрокат батути ви можете брати в Дніпропетровську, починаючи з дворічного віку вашого сина. Саме з цього періоду педіатри рекомендують розпочинати заняття, поступово збільшуючи фізичні навантаження. При цьому ви можете бути абсолютно спокійними за життя та здоров'я малюка, тому що снаряди оснащені спеціальною страховою сіткою. Вони добре підходять як для квартири, так і вулиці. І якщо ви все літо проводите у своєму заміському будинку, варто взяти дитячий батут напрокат на сезон, оскільки це буде недорого і практично. Безперечним є те, що фізичні вправи на свіжому повітрі приносять максимальну користь для організму, що росте, та й, маючи у дворі подібну розвагу, ви можете бути впевнені, що у дитини ніколи не буде браку в приятелях!

    Цей вид спорту вважається дуже щадним для суглобів ніг, адже завдяки м'якому приземленню на гнучку сітку на них на порядок знижене навантаження. Саме тому він є гідною альтернативою для традиційного бігу та інших напрямків у спорті. До речі, після деяких захворювань педіатри рекомендують як реабілітацію займатися стрибками на батуті. Якщо передбачити додатково прокат дорослих батутів, то до забавних тренувань буде залучено всіх домочадців. А значить, ви будете єдині у своїх смакових уподобаннях, що, згідно з дослідженнями психологів, чудово допомагає зблизити членів сім'ї та поселити у вашому домі гармонію.

    Також на нашому сайті Ви знайдете відмінний вибір гірок та електромобілів напрокат.
  • ТЕРЕЗИ ДИТЯЧІ

    Дитячі електронні ваги напрокат у Львові.

    Дитячі електронні вагиважливий та корисний пристрій для батьків. Молодій мамі необхідно знати вагу дитини, адже за вагою малюка можна судити, чи правильно вона розвивається, чи достатньо вона отримує харчування. Прокат дитячих ваг у Дніпропетровську – вигідне та правильне рішення!

    Прокат дитячих ваг у Дніпропетровську дозволить Вам регулярно спостерігати за масою тіла дитини, що допоможе контролювати не лише розвиток, а й харчування малюка. Якщо зважувати малюка до годування та після, то можна визначити, чи вистачає йому їжі та пиття. Дитячі ваги в сім'ї, де з'явився малюк, будуть дуже корисними, а взявши їх на прокат, Ви отримаєте вигоду та економію бюджету.

    Електронні ваги призначені для дітей від народження, максимальна вага дитини – 20 кг. Терези допоможуть визначити точну вагу дитини - похибка становить до 10г. Сучасна електронна вага для новонароджених має компактні розміри. Деякі моделі мають функцію запам'ятовування останніх вимірювань, що дозволить Вам контролювати приріст ваги, не записуючи показники. Вартість дитячих ваг є високою, якщо врахувати те, що використовуються вони лише кілька місяців. ПРОКАТИК пропонуємо Вам взяти дитячі електронні ваги напрокат. Наш прокат іграшок та дитячих товарів представляє сучасні моделі якісних та функціональних ваг.

    Також на нашому сайті Ви знайдете відмінний вибір електронних гойдалок, що закачують центрів напрокат.

  • ГІРКИ

    Дитяча гірка – радість для кожного малюка. Ви зустрічали дитину, яка не любить кататися з гірки? Це улюблена розвага для всіх хлопців. Влітку біля дитячої гірки накопичується метушлива черга дітей, які чекають веселої розваги. Однорічне маля за ручку з мамою, старші дітки і навіть молодші школярі - всі радісно скочуються вниз.

    Гірка для дітей - це не тільки місце, де малюки можуть заповнити свою потребу у спілкуванні, а й розвиваються фізично, невимушено граючи. Дитячі спортивні комплекси подібного плану сприяють тренуванню спритності, координації рухів, відточують реакцію, утворюють м'язову систему.

    ПРОКАТИК - прокат іграшок та дитячих товарів пропонує Вам дитячі гірки на прокат. З прокатом гірок ваш малюк зможе кататися не тільки на вулиці, а й удома. А для дитячого свята, наприклад Дня народження – це незамінна розвага. Свято у вас вдома запам'яталося всім малюкам. Величезним плюсом складаної пластикової гірки є її міцність та легкість. Мама або старші діти зможуть складати та розкладати її самостійно.

    Ви вирішуєте купити гірку дитячу чи взяти на прокат? Малюк росте дуже швидко і міні гірка стане "мала" дуже скоро, але й купувати гірку "на виріст" - рішення неправильне (підібрана не за віком може стати причиною травмування малюка). Найкраще рішення звернутися до дитячого прокату. Ми пропонуємо дитячі гірки, гірки з гойдалки в оренду за низькими цінами.

  • ДИТЯЧИЙ ТРАНСПОРТ

    Електромобілі напрокат у Львові.

  • БУДИНОЧКИ ТА НАМАТКИ
  • ІГРАШКИ ДЛЯ СВЯТА...

    У вашої дитини намічається свято - ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ, ДИТЯЧА ВЕЧІРКА або ПРОСТО ВЕСЕЛИЙ ЗАХОД! І Вам треба розважити дітей? Ви хочете, щоб було весело та цікаво?

    Візьміть все необхідне для організації свята у нас у ПРОКАТИКу.

    Всі іграшки по АКЦІЇ видаються тільки на 3 дні! (Тобто 1 день забрали, 2 день граєте, 3 день повернення).

    При поверненні над термін, зазначений у договорі, 4ый день, знову вважається 1ым і оплачується, знову, як 3 дня.

    ТАК Ж, ДІЄ СУПЕР АКЦІЯ ДЛЯ ІМЕННИКІВ! ЗНИЖКА 10% на будь-яке замовлення для Вашого іменинника! (ТЕРМІН ОРЕНДИ НЕ МЕНШЕ 1 ТИЖНЯ! знижка не поширюється на розділ НОВИНКИ)

    Докладніша інформація щодо Акції у наших менеджерів:

    Лайф (063) 484-70-08, Київстар (068) 410-58-98, МТС (095) 531-09-49

  • Гойдалки електронні...

    Народження малюка – це справжнє щастя! Але неможливо посперечатися і з тим, що ця радісна подія спричиняє глобальний перелом у звичному перебігу життя та появу маси нових приємних турбот та турбот. А якщо ваше улюблене чадо ще й змалку вміє проявляти характер, то про спокій у рідних пенатах доведеться забути надовго! Але, на щастя для молодих батьків, розробники вигадали безліч відмінних інновацій, які значно полегшують складний період його дорослішання.

    Центр, що заколисує, стане відмінним вирішенням проблеми, коли у вас виникне потреба хоча б у мінімальній кількості вільного часу. Сьогодні у продажу є величезний асортимент цього унікального товару, але, на жаль, не будь-яка молода сім'я може дозволити собі таку покупку.

    Саме тому сервіс прокату всіляких пристосувань для здоров'я та розвитку малюка, що з'явився в Дніпропетровську, стає для них справжньою паличкою-виручалочкою. Це реальна можливість дешево полегшити собі побут і урізноманітнити буденність свого невгамовного сина.

    Закачуючий центр напрокат у Дніпропетровську ви можете взяти у різних модифікаціях. Бажаєте подарувати дитині різнобарвний світ джунглів або ближче познайомити його із загадковими мешканцями океану, порадувати екзотикою тропіків або поселити у його снах плюшевих затишних звірят? Абсолютно все це і ще багато чого цікавого та захоплюючого ви знайдете на сайті іграшок та дитячих товарів, які можна взяти напрокат. Завдяки тому, що центри, що закачують, працюють від мережі, вам не обов'язково весь час знаходиться поряд з малюком. А поки він насолоджується м'яким заколисуванням, плавними рухами іграшок і тихою мелодією, ви можете спокійно займатися своїми справами або прилягти ненадовго відпочити.

    Багато моделей мають кілька режимів роботи, які дозволяють не тільки заколисувати дитину, але ще чудово заповнювати її дозвілля та розважати. Багато діток захоплюються вбудованим проектором із зірками або метеликами, які переключають їхню увагу і заспокоюють плач. А щоб не розчаруватися у виборі, попередньо спробуйте його, уклавши туди свого малюка. Ви повинні особисто переконатися в тому, що йому там комфортно, зручно та спокійно і лише після цього оформляти необхідні документи для прокату. Крім того, обов'язково зверніть увагу на вікові та вагові обмеження моделі.

  • Килимки ГІМНАСТИЧНІ...

    Килимки, що розвивають, напрокат в Дніпропетровську.
    Вашому малюкові виповнилося кілька тижнів, він почав реагувати на все, що його оточує. Тепер можна взяти килимок напрокат в Дніпропетровську.

    Розвиваючий килимок – корисна іграшка, стимулює малюка до нових знань, умінь та відкриттів.

    Розвиваючі килимки в нашому прокаті є барвистими килимками з щільного матеріалу, з дугами і підвішеними на них різноманітними іграшками, музичними ігровими панелями та іншими елементами, що розвивають (кільця, шнурочки, шуршалки, тканинні елементи). Це все дуже важливо для розвитку тактильних відчуттів, образного мислення та дрібної моторики. Всі малюки дуже люблять грати на таких килимках і довго захоплюються ними.

    Килимок, що розвиває, можна використовувати як на ліжку, так і на підлозі, малюка, який навчився перевертатися, безпечніше залишити грати на підлозі. Деякі моделі килимків, що розвивають, оснащені бортиками, які легко розстібаються, при цьому збільшується площа килимка для гри. Також багато розвиваючих килимки оснащені безпечними дзеркальцями. Ігрові музичні панелі: класичні мелодії, звуки природи, звуки різноманітних тварин. Часто в комплекті є подушечка, завдяки якій малюк почуватиметься комфортно у будь-якому положенні.

    Ми сподіваємося, що прокат килимків, що розвивають, зможе подарувати малюкові цікаві відкриття та допомогти освоїти нові вміння.

  • КОЛИСЛИ-ЛІЖКИ

    Прокат дитячих колиск у Дніпропетровську

    Що краще колиска для новонародженого чи дитяче ліжечко? Цим питанням задаються у кожній сім'ї, яка чекає на поповнення. Для новонародженої дитини найбільш оптимально дитяча колиска або колиска.

    Плюси дитячих колисків:
    1. Ліжечко - колиска більш компактна і мобільна. Її спальне місце нагадує затишне гніздечко. Ваш малюк буде спати і відчувати себе набагато спокійніше і комфортніше, тому що він звик до тісноти маминого живота. У стандартному дитячому ліжечку крихта просто губиться від надлишку вільного простору, що поки лякає його.
    2. Дитяча люлька компактна, займає трохи місця у кімнаті. Батьки легко можуть встановити її поряд зі своїм ліжком та чути малюка вночі. Це дуже зручно для мам, що годують, нічне годування не буде в тягар ні мамі, ні малюкові. У деяких моделях, наприклад Simplicity, передбачений вбудований м'який нічник, а також відкидний борт, який дозволить бачити дитину, не встаючи з ліжка.
    3. Сучасні виробники товарів для дітей подбали не тільки про функціональність, а й про зовнішній вигляд колисок-ліжечок. Модельний ряд колисок Simplicity задовольнить запити найвибагливіших покупців. Вони не тільки впишуться в інтер'єр будь-якої дитячої кімнати, але навіть прикрасять її.
    4. Колиска Coneco не тільки заколисує малюка, але й розважить під час неспання як справжня няня. Електронні мобілі з підвісними іграшками привернуть увагу навіть самого примхливого малюка. Набір приємних мелодій нагадуватиме ніжну колискову мами. Майже у всіх ліжечках передбачений вбудований віброблок - безвідмовний мамин помічник.

    На тлі всіх цих плюсів, є один мінус - дитяча колиска у нагоді вам місяців до 5-6, а коштує вона не мало. Однак, це не привід позбавляти малюка такого задоволення. Взяти дитячу колиску напрокат – найоптимальніше рішення. Прокат колисок у Дніпропетровську заощадить ваш бюджет!

    Прокат дитячих товарів ПРОКАТИК пропонує в прокат дитячі манеж-ліжка , як альтернативу дитячому ліжечку або колисці.

  • Крісла-гойдалки...

    Хто з батьків не мріє про те, щоб їхня дитина росла здоровою, а її розвиток відбувався правильно? З перших днів і тижнів малюки активно прагнуть нових відкриттів, знань. Але погодьтеся, що неможливо повноцінно вивчати навколишній світ? постійно сидячи на місці. Безумовно, якщо 24 години на добу не відходити ні на крок (у буквальному розумінні!) від свого чада, то з певною часткою ймовірності можна уникнути більшості проблем. Але ж Ви розумієте, що це таке можливе тільки в теорії. А на практиці на допомогу батькам приходять нові винаходи сучасних виробників.

    Крісло-гойдалка для дітей

    Одним із найбільш результативних засобів у цій галузі є дитячий шезлонг або дитяча гойдалка. Найважливіша перевага цього винаходу в тому, що використовувати його можна з перших днів. Крісло-гойдалка для дітей може бути виконане у формі рухомого стільчика з м'яким сидінням і спинкою, нагадувати за конструкцією класичний шезлонг, люльку і навіть старовинні санки. Оригінальне оформлення обов'язково викличе інтерес у дитини та приверне її увагу.

    Але основні критерії вибору – все-таки безпека та функціональність моделі. Звичайно ж, ціна теж має значення. У великих містах, таких як Дніпропетровськ або Київ, можна звернутися в прокат та взяти дитяче крісло качалку на час. "У чому переваги такого варіанту?" - обов'язково поцікавляться ті, хто прагне для свого малюка купити все найкраще.

    Крісло-гойдалка для дітей напрокат у Дніпропетровську.

    По-перше, чим вища якість виробу та його функціональність, тим воно дорожче. Хороше, як відомо, дешевим не буває. Економити на безпеці дитини не варто, і краще взяти напрокат крісло-гойдалку відомого виробника, з усіма гарантіями та сертифікатами, ніж придбати дешевий товар сумнівної якості.

    По-друге, оренда в порівнянні з покупкою обійдеться недорого, навіть якщо ви захочете вибрати багатофункціональний пристрій з сидінням анатомічної форми, вільним регулюванням висоти і положення крісла, оснащений ременями безпеки елементами, що утримують, різними іграшками, музикою, вібрацією.

    Переваги крісла-гойдалки

    Найголовніше, що дає такий пристрій – це безпека. Ремені безпеки, амортизаційні подушечки, міцна конструкція – у такому кріслі складно потрапити до проблемної ситуації. До того ж дитина постійно перебуватиме у полі вашого зору. А поки малюк буде зайнятий іграшками, Ви зможете спокійно зайнятися домашніми справами та навіть трохи відпочити.

    Зваживши всі «за» і «проти» доцільності придбання такого «девайсу», досвідчені батьки вже користуються його безперечними плюсами. А ви?

  • Візки

    Прокат дитячих прогулянкових колясок у Дніпропетровську
    На сьогоднішній день найбільш популярний вид дитячих колясок - коляски. Вони призначені для дітей від 6 місяців, тому що малюк вже добре сидить і виявляє величезний інтерес до всього, що його оточує.

    Дитячі коляски швидко складаються, що дуже зручно при зберіганні, легко перевозити всередині будь-якого багажника автомобіля. А також такі переваги як функціональність, компактність, мобільність і маневреність. Невеликі габарити дитячої прогулянкової коляски дають можливість перевозити її в громадському транспорті.

    Прогулянкові дитячі коляски поділяються за вагою на легкі (3-6 кг), полегшені (6-9 кг) та важкі (до 15 кг). Плюсом важких колясок є їхня стійкість. Полегшені коляски (баггі) більш укомплектовані різними аксесуарами (накидка на ніжки та інші утеплювачі, конверти) на відміну легких моделей. Легкі коляски (коляска-тростина) підходять батькам, які проживають у багатоповерхових будинках на високих поверхах. Дуже підходять для прогулянок у літній час, можна взяти з собою в подорож, літак, поїзд, магазин, поїхати в гості. Але вони менш стійкі та комфортні.

    Прогулянкові коляски мають два типи складання: тростиною або книжкою. Коляска-тростина складається практично одним рухом руки. Коляска-книжка - утеплений варіант, з чудовою прохідністю у зимовий час. У літній сезон найкращий візок з подвійними колесами, краще щоб передні колеса були плаваючі і відрізнялися за розміром від задніх, це гарантує маневреність. Взимку це коляска з більшими одинарними колесами. Так само існують триколісні моделі колясок – дуже стильні, мобільні та прохідні.

    Дитячі коляски оснащені поручнями (м'які ручки), підставками для ніжок та теплими чохлами для них, ременями та капюшонами, що захищають від сонця, вітру, дощу та снігу, кошиками для продуктів та іграшок, москітними сітками, парасольками, дощовиками.

    Наш прокат дитячих товарів у Дніпропетровську представляє дитячі коляски напрокат виробників, які завоювали любов та визнання батьків у всьому світі, такі як Peg-Perego та Geoby. Усі дитячі коляски напрокат, представлені у нашому прокаті, відповідають вимогам сучасних батьків.

    Ми бажаємо, щоб прокат дитячих колясок у Дніпроптерівську доставив Вам та Вашому малюкові максимум задоволення та користі під час спільних прогулянок та подорожей!

  • МАНЕЖІ-ЛІЖКИ

    Прокат ліжко-манежів у Дніпропетровську

    Ліжко манеж – це повноцінна заміна звичного для всіх дитячого ліжечка. Манеж, на відміну від класичного ліжка, досить мобільний, легко складається і розкладається, пересувається по кімнаті, квартирі, збирається в невелику сумочку, яка поміститься в багажнику будь-якої машини. Якщо ви вирішили відправитися з малюком у подорож, на дачу чи просто в гості, манеж-ліжечко стане незамінним помічником для вас.

    Виробники дитячих товарів подбали не лише про зовнішній вигляд манежів, а й про їхню функціональність. Будь-яка модель може використовуватися як для новонароджених діток, так і для дітей віком до 3 років, так само в деяких з них передбачений другий ярус, який зручний для малюків до 6 місяців.

    Залежно від моделі дитячого манежу, комплектація може змінюватись:
    Жорсткий матрацик
    москітна сітка
    Пеленальний столик
    Блок з віброзакачуванням, музичними ефектами та підсвічуванням
    Кишені для дрібниць
    Знімні ніжки для хитання
    Бортик на блискавці

    Манеж ліжко може виконувати функції ігрового манежу. Бортики виконані зі спеціального сітчастого матеріалу, крізь них малюк зможе бачити все, що відбувається довкола нього і не злякається, що лишився сам. Дитина зможе весело, а головне безпечно грати всередині ліжечка, м'які стінки убережуть малюка від падіння та забитих місць.

    Дитячий манеж-ліжко напрокат чудовий вихід для економних батьків, які дбають про комфорт та безпеку свого малюка. Манеж напрокат у Дніпропетровську можна взяти у нас. Найкращі та найпопулярніші моделі, прийнятні ціни.

  • МОБІЛИ КАРУСІЛЬКИ

    Каруселі та мобілі на ліжечко напрокат у Дніпропетровську
    Музична карусель – мобіль на ліжечко є найпершою іграшкою новонародженого малюка. Мобіль сприяє розвитку у малюка навичок фокусування погляду на яскравому предметі, що рухається, вчить розрізняти звуки, красива музика заспокоїть малюка, а так само розважить під час неспання.

    Пройде приблизно 3 місяці, перш ніж малюк візьме в руку іграшки, а до цього музична карусель буде найкращим помічником у розвитку дитини. А у батьків з'явиться 15-20 хв. вільного часу. Деякі малюки навіть звикають засипати під мелодію.

    Наш прокат дитячих товарів пропонує напрокат каруселі, мобілі на ліжечко провідних фірм-виробників іграшок: Fisher Price, Tiny Love. Пропонуємо моделі каруселів напрокат із музичним супроводом, електронним керуванням, лампочкою-нічником або проектором. Прокат каруселів, мобілів допоможе Вам вибрати відповідну іграшку саме для Вашої дитини!

  • МОЛОКООТСОСИ РІЗНЕ

    Прокат радіоняні у Дніпропетровську
    Радіоняня - це пристрій, призначений для дистанційного нагляду за дитиною.

    Радіоняня – аудіо зв'язок із дитиною (Ви тільки чуєте малюка).

    Ваш малюк заснув у кімнаті у своєму ліжечку, а Вам треба приготувати обід на кухні, випрати у ванній. З радіонянею можна не боятися відлучитися від малюка, адже як тільки малюк прокинеться, Ви відразу ж про це повідомите!

    Радіоняню можна використовувати в будь-якому віці дитини, допоможе доглянути як новонародженого малюка, так і школяра. З появою будь-якого шуму у дитячій кімнаті (плач, кашель, інші звуки) приймач передає сигнал батькам.

    Пристрої складаються і дитячого блоку-передавача, який встановлюється біля дитини та батьківського блоку-приймача, який знаходиться у батьків.

    Радіоняня напрокат додасть Вам спокою, впевненості, комфорту та безпеки!

  • МУЗИЧНІ СТОЛИКИ

    Іграшки, що розвивають, не тільки навчають малюка, а й допомагають розкрити всі його таланти. Ми не знаємо, ким стане наша дитина. Чи буде він художником, учителем чи фінансистом, але розвиток логіки, дрібної моторики та творчого потенціалу однозначно допоможуть йому добре вчитися, схоплювати матеріал, що називається "на льоту". Навчання з іграшками відбувається весело, цікаво і ненав'язливо.

    Малюк просто грає і отримує задоволення від процесу, а його рецептори вже тренуються, вчаться розпізнавати кольори, звуки, образи, картинки. Маленькі пальчики, такі незграбні і невпевнені, роблять складні рухи з кожним разом все швидше і сміливіше. Іграшок, які допомагають нашим дітям рости щасливими та розумними, насправді дуже багато. Це і кубики, і пазли, і конструктори, і всілякі брязкальця та неваляшки. Для найменших дітей створені цілі комплекси веселих яскравих іграшок. таких як столики, будиночки, містечка та гойдалки. Можна купувати недешеві розвиваючі ігри в магазинах, а можна недорого взяти будь-які корисні та пізнавальні ігри в магазині http://prokatik.dp.ua.

    Музичний розвиваючий столик

    Відмінною іграшкою для малюка старше 6 місяців стане музичний розвиваючий столик. Він являє собою робочу поверхню з різним дидактичним матеріалом і знімні ніжки, на які і встановлюється поверхня. Дитина самостійно підповзає або підходить до яскравої іграшки, натискає кнопки, важелі, повертає ручки. А столик у відповідь на кожен рух малюка відповідає веселою музикою, звуками живої природи, нотами або іншими забавними звуками. Така іграшка допомагає впізнавати тварин за звуками, які вони видають, вчить розрізняти кольори, розвиває слух та почуття ритму, надовго приваблює малюка, доки батьки зайняті своїми справами.

    Музичний розвиваючий столик напрокат

    Майже всі музичні іграшки високої якості мають один, але дуже вагомий недолік - їх дорожнеча. Ми рекомендуємо не витрачати гроші на дорогу іграшку, а взяти напрокат за невеликі гроші. Ми привеземо музичний столик за будь-якою зручною адресою у місті Дніпропетровськ. Ваша дитина буде щасливою, коли побачить у себе в кімнаті чудову, нову для неї річ. А малюк переключить свою увагу на іншу гру, ви просто повернете у прокат музичний столик. Дорогі та габаритні іграшки набагато зручніше та вигідніше брати напрокат, ніж купувати. По-перше, це дуже заощаджує ваш сімейний бюджет, а по-друге, не потрібно замислюватися над прибудовою великої, але вже непотрібної речі.

  • стрибки

    Прокат стрибунків у Дніпропетровську. Стрибки напрокат.

    Малята, які ще не вміють самостійно пересуватися, пізнають навколишній світ – сидячи на руках мами. Стрибки допоможуть на якийсь час звільнити руки молодій матусі, якою треба зайнятися домашніми справами або просто поспілкуватися з іншими членами сім'ї.

    Переваги дитячих стрибунців:
    - стрибунки принесуть море задоволення та радості дитині;
    - у стрибунках малюк може рухатися: крутити головою, стояти, стрибати, повертатися, що сприяє зміцненню м'язів;
    - зміцнюється вестибулярний апарат;
    - у стрибунках малюк знаходиться у вертикальному положенні і за рахунок цього краще пізнає навколишній світ, ніж перебуваючи у ліжечку;
    - позитивну дію на всі системи органів яскраві емоції та активні рухи, які подарують дитячі стрибунки;

    Як використовувати дитячі стрибунки:
    - посадити дитину в стрибки, відрегулювати стрибки по зростанню, так щоб ноги малюка стояли повною стопою на підлозі, коліна повинні бути злегка зігнуті;
    - Малюк, швидше за все, сам почне стрибки, тому що у дітей існує вроджений рефлекс відштовхуватись ногами, відчувши опору під ними;
    - батьки можуть допомогти малюкові, похитнувши стрибки вгору та вниз;

    Стрибки можна використовувати дітям з 5-6 місяців і до 11 кг.

    На нашому сайті інтернет-прокату представлені найпопулярніші моделі стрибунків напрокат, такі як «Тропічний ліс», «Зоопарк» від Fisher Price та інші.

    Ми пропонуємо Вам взяти стрибунки напрокат, так як це дозволить суттєво заощадити Ваші сімейні витрати, і щомісяця дарувати коханому малюкові нові розваги та яскраві враження!

  • РАДІОНЯНІ ВІДЕОНЯНІ
  • Іграшки, що розвивають...

    Розвиваючі іграшки напрокат у Дніпропетровську

    Ніщо не тішить так дітей, як іграшки – дитяча радість, сяючі очі, захоплення!

    Розвиваючі іграшки сприяють пізнанню світу, розвитку образного мислення, розвивають дрібну моторику рук.

    У нашому прокаті дитячих товарів Ви зможете взяти іграшки, що розвивають, напрокат таких брендів як Fisher Price, Chicco, Leap Frog, Vtech та інші.

    Розвиваючі іграшки Fisher Price виконані дуже якісно, можуть спокійно витримати кілька поколінь дітей, що є рідкістю, особливо для чутливих та ніжних світло-музичних іграшок. Звуки в іграшках Fisher Price гарної якості, приємні. У кожній іграшці Fisher Price є своя фішка, найчастіше не одна. Щось дуже незвичайне, цікаве, що притягує малюків, сприяє розвитку.

    Іграшок багато не буває, а малюкам завжди хочеться чогось новенького. Найправильніший і найрозумніший вихід – прокат іграшок у Дніпропетровську!

    Так само пропонуємо Вам переглянути інші категорії з іграшками напрокат

  • РОЗВИВАЮЧІ ІГРАШКИ...

    Раннє розвиток грає значної ролі у формуванні розумових здібностей дитини. Використання розвиваючих іграшок у дитячому віці сприяє формуванню логічного мислення, пізнання себе та навколишнього світу. До них можуть відноситися як м'які іграшки та ляльки, так і спеціально розроблені конструктори. Підібрати потрібний варіант можна для дитини будь-якого віку. Все залежить від того, які саме навички та якості слід виробити та покращити у дитини.

    Психологи та фізіологи все частіше рекомендують використання ігрових методик під час навчання дітей. До того ж більшість сучасних учених вважають, що мозок дитини формується приблизно до трьох років. Саме тому розвиваючі іграшки від 6 місяців користуються великою популярністю. Що раніше розпочати розвиток інтелекту, то легше дитині буде в майбутньому.

    Головна особливість всіх ігор полягає в тому, що в будь-якій з них дітям необхідно впоратися з певним завданням. Для цього необхідно максимально задіяти інтелектуальні здібності. Сучасні розвиваючі іграшки допомагають покращити моторику, пам'ять, уяву, увагу, навчають навичкам рахунку, формують уявлення про світ і навіть сприяють збільшенню словникового запасу. Граючи, дитина вчиться знаходити закономірності, класифікувати та систематизувати матеріал, шукати логічні розв'язання проблем та аналізувати помилки. Розвиток дрібної моторики допомагає при навчанні письма та читання.

    Розвиваючі іграшки від 6 місяців напрокат

    Сьогодні розроблено велику кількість ефективних розвиваючих ігор та конструкторів від 6 місяців, які сприяють формуванню певних навичок. Однак багато батьків стикаються з тим, що дітям швидко набридає грати з одними і тими ж іграшками, тому доводиться постійно купувати нові. Відмінне вирішення цієї проблеми пропонує прокат іграшок, що розвивають в Дніпропетровську. У нас ви зможете недорого взяти напрокат будь-який конструктор, що сподобався. На сайті представлені музичні розвиваючі ігри, інтерактивні центри, навчальні ігрові комплекси, дитячі конструктори та багато іншого. Всі ігрові комплекси виготовлені з екологічних та міцних матеріалів, а можливість повертати та брати нові іграшки дозволить заощадити сімейний бюджет.

    Формувати інтелектуальні здібності дитини за допомогою ігор та іграшок, що розвивають, не тільки просто, але й дуже весело!

  • Іграшки MINI, що...

    Якщо у вас є діти, вам знайома фраза "ну купи", яку вимовляє дитина день у день, доки не отримає бажану іграшку. Малюк часом так наполегливо щось просить, що здається, ніби без цієї гри його дитинство ніколи не буде щасливим. І ось батько, скрипучи зубами, розщедрюється, віддаючи за машинку (будиночок, літачок та ін) чи не чверть зарплати. Що ж відбувається згодом? Кілька днів беззавітного щастя, а потім іграшка припадає пилом у кутку з купою інших, а дитина вже просить нову, красиву і дуже дорогу гру. Добре, якщо це дрібні іграшки. А що робити з гірками, гойдалками, баскетбольними кошиками? Такі речі займають чимало місця, зберігати їх може бути проблематично. Звичайно, можна спробувати продати ці яскраві купи пластику на якійсь інтернет-барахолці і при цьому втратити як мінімум половину вартості або прибрати ігри до появи у малюка братика чи сестрички. Але є спосіб задовольнити бажання дитини, не витрачаючи величезних коштів і не замислюючись про те, що робити з іграшками, які вже набридли. Достатньо скористатися послугою – іграшки напрокат. Ви можете взяти в тимчасове користування не тільки іграшки, але й автокрісла, радіоняні, стільчики для годівлі та ще багато інших товарів, так необхідних батькам та дітям. Звичайно, що прокат дитячого приладдя обійдеться в рази дешевше, ніж їх покупка. А після закінчення використання речі повертаються власнику і не потрібно замислюватися, що з ними робити.

    Розвиваючі іграшки для малюків

    Сьогодні як ніколи важливо розвивати творчі та інтелектуальні здібності дітей. І що раніше мама чи тато починає займатися з дитиною, то краще буде для малюка. А допомагають батькам у цьому розвиваючі іграшки для малюків. Це і головоломки, і сортери, і конструктори, і логічні кубики і ще багато-багато корисних для розвитку логічних і творчих здібностей гри. Використання у навчанні розвиваючих ігор робить заняття веселими та цікавими не тільки для дітей, але навіть для батьків. Ваша дитина буде щаслива вчитися, граючи весь час з новими, цікавими та яскравими пазлами, конструкторами або лабіринтами.

    Розвиваючі іграшки для малюків напрокат

    Якщо ви проживаєте в місті Дніпропетровськ, то у вас є можливість скористатися прокатом різних ігор, які обов'язково сподобаються вашим малюкам, а вам обійдуться зовсім недорого. Ви можете замовити на сайті будь-які товари з каталогу і вам привезуть їх прямо додому. А можете відвідати прокат разом з дитиною, щоб вона сама могла вибрати те, що їй хочеться найбільше. Ви будете впевнені, що ваших фінансових можливостей вистачить для задоволення бажань коханого малюка.

  • Іграшки, що розвивають...

    Іграшки для дітей від 3 років.

    Пізнання світу у дітей починається з їхньої першої іграшки, тому дуже важливо вибрати «правильну» розвагу для свого малюка. Молоді батьки сьогодні стали більш відповідально підходити до розвитку своєї дитини від самої її народження. У продажу можна знайти широкий вибір іграшок, що розвивають. На чому ж припинити свою увагу? Що підійде саме Вашому синочку або лапочці-дочці, якщо їм уже виповнилося 3?

    Діти у цьому віці непосидючі та цікаві. Вони горять бажанням пізнати світ, розібратися, як все навколо них влаштовано і для чого потрібні різні предмети. Ми пропонуємо Вашій увазі іграшки, здатні задовольнити цікавість ваших малюків, допомогти їм відповісти на сто тисяч "чому".

    При виборі іграшки слід звернути увагу на те, наскільки корисною та захоплюючою вона буде для Вашого чада, а також на її безпеку та довговічність. Наші розвиваючі іграшки для дітей від 3 років у Дніпропетровську завоювали популярність у молодих батьків, бо відповідають усім зазначеним вище критеріям вибору.

    Ігри дорослих з дитиною – чудова нагода провести час весело та з користю. Завдяки представленій на нашому сайті іграшці «Навчальний глобус», Ваш малюк зможе отримати уявлення про форму земної кулі, дізнатися, що на світі є різні материки, моря та океани. Така гра розширить його світогляд, натренує пам'ять.

    Наші головоломка «Година Пік» або конструктор «Їжачок» розвивають логічне мислення та уяву, а яскраві деталі та різноманітні картинки надовго захоплять Вашого непосиду. Також для розвитку дрібної моторики можемо запропонувати конструктор "Magformers-30 Rainbow" або пазли в дерев'яному скрині "Магнітна картинка".

    Іграшки для дітей від 3 років напрокат від нашого салону.

    До уваги батьків ми надаємо напрокат широкий вибір іграшок для дітей від 3 років недорого: конструктори, пазли, магнітні картини, кубики, головоломки, залізниці.

    Навіщо купувати щоразу нову іграшку, адже вона може швидко набриднути малюкові. Взявши конструктор або головоломку напрокат, що йому сподобався, Вам не потрібно буде оплачувати їх повну вартість. Ви отримаєте якісну річ від відомого бренду за вигідною для Вас ціною. Тепер у Ваших діток буде більше різноманітних ігор, а ви завжди спостерігатимете їхню цікавість та зацікавленість під час занять з ними.

    Через навчальні ігри дошкільнята пізнають себе, навколишній світ та соціум. У ранньому дитинстві розвиваючі ігри є найкращою основою для подальших успіхів у школі.

  • РОЗВИВАЮЧІ ІГРОВІ ЦЕНТРИ

    Розвиваючі центри та комплекси напрокат у Дніпропетровську. Прокат центрів в Дніпропетровську.

  • РЮКЗАКИ ДЛЯ ПЕРЕНОСКИ...

    Все для мам!

    Усім відомо, що жінка - хранителька домашнього вогнища та сімейного затишку. Але також слід враховувати і те, що жінки є дуже витривалими та винахідливими, якщо цього вимагає ситуація! Якщо придивитися, то можна зрозуміти, що багато різних пристосувань було створено жінками для полегшення їхнього нелегкого життя домогосподарки. Прекрасним прикладом цього може бути і рюкзаки для перенесення дітей. Вони мають безліч назв: рюкзак-кенгуру (кенгурушки), слінги та різні ергономічні рюкзаки для перенесення дітей.

    Поки жінка займається домашніми справами, малюк може спати чи відпочивати. Але всім відомо, наскільки важливий зв'язок дитини і матері в такому юному віці. Саме з цією метою було створено рюкзаки для перенесення дітей. Вони зручні у випадку, якщо це слінг – дитина знаходиться поруч із грудьми матері, що надає особливого почуття спокою та єднання. Рюкзак для перенесення дітей дуже зручний для молодих мам. Дівчина без особливих труднощів може пересуватися містом і займатися всіма своїми справами, не відриваючись від дитини ні на крок.

    Але особливо важливо використовувати такі пристрої з повною віддачею. Великим плюсом рюкзаків для перенесення дітей є їхня універсальність. Наявність спеціальних кишеньок дозволяє носити з собою різні пляшечки з харчуванням, соски, пустушки та інше приладдя для догляду за малюком. Однією з особливостей цього пристосувань є те, що ним можуть користуватися і люблячі тата.

    Розмір такого виробу може змінюватись в залежності від того, наскільки швидко малюк росте.

    Спеціальні ремінці та затяжки легко регулювати, що неодмінно сподобається невибагливим батькам.

    Рюкзаки для перенесення дітей напрокат у Львові.

    Якщо ви хочете випробувати та оцінити актуальність використання такого пристрою – ви без проблем можете взяти подібний екземпляр у прокат. Перевагою такого виду перевірки є те, що це недорого, а фахівці допоможуть вам вибрати потрібний вигляд та розміри. До того ж прокат слінгів та рюкзаків є досить поширеною темою у Дніпропетровську. Багато молодих мами беруть напрокат коляски та різні тенти для малюків. А використання рюкзака для перенесення дає вам можливість без проблем відпочивати на свіжому повітрі та почуватися абсолютно вільно! А це – саме те, чого завжди бракує батькам, поки що їхні чада ще маленькі!

  • СТУЛЬЧИКИ ДЛЯ...

    Пряме призначення дитячого стільчика для годування, звичайно ж, обіднє місце малюка. Однак багато матусі використовують його для ігор з малюком як звичайний столик, на якому можна малювати, розглядати картинки і т.д. Малюк до 1,5 років багато часу проводить сидячи за столиком, тому так важливо вибрати якісний та зручний дитячий стільчик.

    Стільчики для годування та їх види

    Навісний стільчик. Цей вид підходить для малогабаритних квартир. Він зручно кріпиться до обіднього столу, що помітно заощаджує простір. Він легко складається, його можна взяти із собою у подорож. Мінус такого стільця в тому, що не кожен стіл зможе витримати подібне навантаження.

    Стілець-бустер. Від попереднього аналога відрізняється тим, що він кріпиться до стільця, і має пластикову або дерев'яну стільницю.

    Стільчик на високих ніжках. Розрахований він для дітей раннього віку. Тому що через висоту ніжок стільця дитина не зможе самостійно з неї вибратися.

    Трансформери. Найзатребуваніший у наш час вид стільчиків для годування малюків. Він може перетворюватися на ходунки, крісло-гойдалку або окремі стілець зі столом. І прослужить він довше, ніж його побратими. Мінус стільця-трансформера у його вазі та габаритах.

    Стільчики для годування напрокат у Дніпропетровську

    Якщо ви визначилися з вибором, який вид стільця вам найбільше підходить, варто оцінити його безпеку. По-перше, стілець має бути обладнаний ременями безпеки. Ремені можуть утримувати дитину між ніг і поясом – триточкова фіксація. Або до цих кріплень додаються і кріплення плечей, так звана п'ятиточкова фіксація. Звичайно ж, останній варіант вважається найбільш безпечним, проте не кожен малюк зазнає обмежень у свободі.

    Щоб убезпечити чадо від падіння, зверніть увагу на стійкість конструкції. Ніжки повинні бути широко розставлені, і мати прогумоване покриття, щоб не ковзали по підлозі. Якщо модель оснащена коліщатками, переконайтесь у збереженні гальмівних механізмів.

    Сучасні моделі стільчиків для годування мають кілька варіантів фіксації спинки. Основні положення - "сидячи" (стандартне положення для трапези), "напівсидя" (використовується, якщо дитина ще не сидить самостійно), положення "лежачи" для тих малюків, які після смачного обіду люблять подрімати. Сьогодні Дніпропетровськ пропонує взяти напрокат різні види дитячих стільців. Це недорого і дуже доступно, що не може не тішити мешканців міста.

    І, нарешті, деякі моделі мають додаткові зручні аксесуари. Наприклад, кишенька або спеціальний кошик для приладдя або іграшок. Або може встановлюватись додаткова ігрова панель.

    Приємного апетиту вашому малюку!

  • ХОДУНКИ-ТОЛКАТЕЛІ

    Для молодих батьків придумано безліч різних пристосувань, які роблять життя простішим. Сьогодні можна зустріти різні думки щодо ходунків, варто визнати – альтернативи їм ще не було вигадано. Незважаючи на те, що українці почали використовувати їх порівняно недавно, вони мають цікаву історію. Перші згадки зустрічаються над літописах, але в картині, датованої 1484-1490 роком, «Немовля Христос у ходунках». Її автором є Ієронім Босх, нідерландський художник. На полотні зображено дитину, яка спирається на триопорні ходунки. Потім були часи, коли дитині не можна було повзати. Цей процес вважався неприродним, шкідливою звичкою.

    Сьогодні молоді батьки Дніпропетровська розуміють, що цей дитячий пристрій дуже корисний для малюка. Більше того, щоб дозволити дитині пізнавати навколишній світ, немає необхідності купувати її. Можна користуватися послугами компанії, що здійснює прокат дитячих ходунків. Завдяки їм можна не турбуватися, що допитливий малюк впаде, вивчаючи навколишній світ, або сильно заб'ється. Він може спокійно пересуватися кімнатою, розглядати різні предмети, брати улюблені іграшки та грати ними. Завдяки такій активності покращується апетит та сон дитини.

    Прокат ходунків - це завжди вигідно, тому що період, коли вони потрібні малюкові, займає лише кілька місяців. Багато батьків не вважають за доцільне купувати пристосування на такий короткий термін. Крім цього, при покупці виникає питання про те, де надалі зберігати ходунки, адже вони займають чимало місця. Для вирішення цих питань Ви можете звернутися за допомогою до нашої фірми, де фахівці допоможуть підібрати найбільш підходящий вигляд, і при цьому оренда коштуватиме Вам недорого.

    Якщо Ви вирішили самостійно вибрати підходящі ходунки напрокат, то зверніть увагу на підставу: чим вона ширша за верхню частину, тим краще опора. Крім цього, завдяки цьому у дитини менше шансів перекинутися під час ходьби. За маневреність відповідає кількість коліс, які повинні легко крутитися та бути надійно прикріплені до основи. І пам'ятайте, щоб бути спокійним за свого малюка, необхідно дотримуватися техніки безпеки. Звертайтеся в нашу компанію, і ми запропонуємо вам штовхачі, каталки, музичні та інші види красивих і пізнавальних ходунків.

  • БУДЬ-ЯКІ 2 ІГРАШКИ НА...
  • БУДЬ-ЯКІ 2 ІГРАШКИ НА...
  • КОНСТРУКТОРИ (продаж)
  • ПРОДАЖ ІГРАШОК І...
  • ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ

    Не знаєте, що подарувати дитині друзів, коханому онуку, хрещенику на свято, що наближається?
    Подарунковий сертифікат - це безпрограшне рішення у виборі подарунка!

    Всі питання щодо придбання Подарункового сертифікату можна поставити нашим менеджерам:

    Лайф (063) 484-70-08,

    Київстар (068) 410-58-98

    МТС (095) 531-09-49

     

  • Акція! Безкоштовно для...
  • Ремонт закачувальних...

    Ми раді Вам запропонувати, нову послугу Ремонту Закачувальних центрів Fisher-Prise.

    У вас зламався найкращий та незамінний помічник мам?

    Не засмучуйтесь і не панікуйте – ми Вам допоможемо.

    Просто дзвоніть.

    Контактні телефони:

    Лайф (063) 484-70-08
    Київстар (068) 410-58-98
    МТС (095) 531-09-49

    PS: ВАЖЛИВО: На відстані важко визначити причину поломки та можливість ремонту! Тому вартість ремонту озвучується ТІЛЬКИ після діагностики!!

     

  • Благодійність

    Доброго дня!

    Салон прокат іграшок та дитячих товарів ПРОКАТИК реалізує власну благодійну програму та співпрацює з благодійним фондом «ДОПОМАГАЄМО».

    Як будь-якій людині взяти участь у цій програмі?

    Допомогти дуже просто:

    - якщо ви не знаєте куди віддати безоплатно непотрібні дитячі речі, то принесіть їх нам

    Що відбувається з речами, які ви залишаєте на благодійність?

    - речі безоплатно віддаються в дар нужденним (щомісячно відбувається передача речей у благодійний фонд "ДОПОМАГАЄМО")

    Також у магазині в касовій зоні встановлено скриньку
    Благодійного фонду «ДОПОМОГАЄМО» для збору пожертвувань, куди може зробити свій внесок будь-хто.

    Благодійні магазини речей поширені в Європі та США, і є частиною філософії «свідомого споживання», коли зайві речі для одних приносять користь іншим.

    Як часто перебираючи речі своєї дитини, ви з сумом зазначали, що малюк із них виріс, а вони все ще як нові? Ймовірно, досить часто. Адже діти ростуть, а, наприклад, якісний одяг до кінця не зношується.

    Що робити у таких випадках? Просто згадайте про тих, кому в цьому житті пощастило менше, ніж вам та вашим дітям та віднесіть надлишки до нашого благодійного магазину.

    Для України благодійні магазини – відносно новий спосіб збирання коштів для надання допомоги незаможним, проте потреба в них існує.

    Особливо це стосується дитячих речей - далеко не всі в нашій країні можуть дозволити купити своїм діткам гарний якісний одяг.



  • ПРОДАЖ інвентарю
    Розпродаж деяких іграшок у зв'язку з оновленням асортименту.
    Все цілком робоче. Ми любимо наші іграшки, бережемо, чистимо та проводимо тих огляд.
    Всі іграшки мають свою історію, але всі вони виконують свій функціонал, а деякі в відмінному стані.
    Просто з якихось причин вже не підходять для прокату:
    - модель не має попиту
    - є косметичні дефекти
    - просто вирішили оновити модель
    Всі додаткові фото надішлемо за бажанням. Подивитися в живу можна у нашому офісі.
    Дивіться всі оголошення.
    Січеславська набережна хата 20.
    068-410-58-98 Viber

ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

Чат з менеджером