Музичні ходунки - каталка "Веселий паровозик" VTech

Додати до списку обраних товарів

0,00 грн/застава

Всього:115,00 грн

Щоб наші послуги приносили Вам тільки радість та гарні враження, давайте УВАЖНО ознайомимося з нашими правилами

УМОВИ ПРОКАТУ . Наш офісС . Гарантія чистоти .

Музичні ходунки - каталка "Веселий паровозик" VTech наша НОВИНКА та просто супер іграшка!

Він має кілька варіантів гри, які будуть цікаві діткам у різному віці. Особливість паровозика в тому, що це абсолютно різнопланова іграшка, яка поєднує у собі все – від ходунків-штовхачів до навчання літер англійського алфавіту.
Найменшим карапузам дуже сподобається, якщо мама або тато будуть тягнути за мотузку паровозик з малюком, що сидить на ньому!
Цікаво перевертати кубики, закидати їх у паровоз та спостерігати, як вони під музику вилітають у багажне відділення (під сидінням). Повторюючи за Паровозиком, малюк в ігровій формі познайомиться з літерами, цифрами, вивчить кольори.
Старші діти будуть триматися за паровозик і вчитися робити перші кроки, використовуючи Веселий Паровоз VTech, як ходилку.
Усім без винятку малюкам подобається гортати сторінки книжечки та натискати на кнопочки, яких у паровозику безліч, і всі вони блимають, грають музику, кажуть кумедні фрази!
Алфавітний поїзд VTech передбачає 3 розвиваючі ігрові програми для дітей. На ньому можна сидіти, їздити і його можна використовувати як штовхачі.
У комплект входять двосторонні кубики з літерами та картинками. Вставивши ці кубики, у відповідні відділення, Ви почуєте, як водій називає літери, об'єкти та тварини.
- Водій підбадьорливо попросить Вашу дитину знайти об'єкти, тварин та літери на прикріпленій 14 сторінковій книзі для вивчення алфавіту.
- Гра супроводжується вогнями-підказками, а також містить датчик руху, що активізує 10 мелодій, що сприяє самостійній грі дитини.
- Рекомендується для дітей віком від 10 місяців до 3-х років.

Виробник VTech
Віквід 6 місяців до 3 років
Клас 

Музыкальные ходунки - каталка "Веселый паровозик" VTech

Нужны или не нужны ребенку ходунки? Покупать или нет? Вопрос решился очень просто, мы взяли у прокатика и остались довольны.

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Музичні ходунки - каталка "Веселий паровозик" VTech

    Музичні ходунки - каталка "Веселий паровозик" VTech

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером