Пішохідний міст MR.PLAYWOOD

Додати до списку обраних товарів

0,00 грн/застава

Всього:1 025,00 грн

Пішохідний міст MR.PLAYWOOD

Ця масштабна конструкція була створена містером Плейвудом, коли йому виповнилося п'ятнадцять.

Пішохідний міст з'єднував володіння племен селян та книжників, а ночами піднімався, щоб ним не могли користуватися кочівники-безбілетники.

За прохід мостом містер Плейвуд і два його брати стягували плату в розмірі двох насіннячок з людини. Діти та старійшини платили одне насіння. Цю комерційну діяльність припинив спеціальний указ ватажка племені книжників, проте зібране насіння було конфісковано потреби Великої Деревної Бібліотеки. В даний час прохід мостом безкоштовний.

Перш ніж підйомний механізм був вдосконалений містером Плейвудом, для розведення мосту була потрібна потужність п'ятнадцяти Слонів.

Для створення підйомного механізму моста була використана особливо міцна деревина, яка в повний місяць добувається з північного боку Великого Дерева.

Чайка, встановлена на вершині мосту, здатна прогнозувати погоду, але тлумачення цих прогнозів доступне лише старійшинам племені книжників.

Лавочки, встановлені на платформах мосту, є місцем зустрічі закоханих. Існує повір'я, що любовна клятва, вимовлена однією з цих крамничок, гарантує прекрасні стосунки протягом усього життя.

У альтанці, розташованій зі східного боку мосту, містер Плейвуд обладнав свій кабінет. Нині там знаходиться музей, присвячений дитячим рокам великого винахідника.

Саме завдяки цьому винаходу містер Плейвуд звернув на себе увагу ватажків племен і отримав пропозицію створити та очолити Академію Конструкторів.

Модель: Пішохідний міст

Тип: Колекційна модель

Розмір моделі у зібраному вигляді: 550 х 280 х 410

Розмір упаковки: 447 х 280 х 43

Кількість деталей: 229

Матеріал: шліфована фанера, віск

Вікова група: віком від 14 років.

Клас 

Пешеходный мост MR.PLAYWOOD

Очень здорово, что есть эта фирма, и вместе с ними возможность протестить игрушку, зайде́т ли ребенку, прежде чем вкладывать существенную сумму! Девушка консультант очень ответственная, очень приятное впечатление!

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Пішохідний міст MR.PLAYWOOD

    Пішохідний міст MR.PLAYWOOD

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером