Дерев'яний 3D конструктор “Равлик-скарбничка” Mr. Playwood

Додати до списку обраних товарів

0,00 грн/застава

Всього:495,00 грн

Дерев'яний 3D конструктор “Равлик-скарбничка” Mr. Playwood

Один з перших винаходів шестирічного містера Плейвуда. На створення цього механізму юного винахідника надихнув домашній улюбленець - гігантський равлик на прізвисько Сліпер.

Сліпер, що став прототипом скарбнички, відомий норовливістю. Якось, образившись на свого господаря, Сліпер подався в біги. За добу він зумів подолати відстань у три лікті і погодився повернутися додому лише після того, як містер Плейвуд пообіцяв щодня годувати його добірним виноградом.

Скарбничка використовувалася містером Плейвудом для зберігання насіння, яке служило жителям Великого Дерева валютою. Пізніше, коли знайшли заритий під корінням Дерева древній скарб, знайдені там золоті монети також стали зберігатися у ній.

Спочатку скарбничка була обладнана системою захисту від злому. Але містеру Плейвуду довелося відмовитися від цієї ідеї, після того як він сам потрапив у хитромудру пастку і мало не втратив пальця.

В одній із версій скарбнички передбачено подвійне дно. У ньому містер Плейвуд ховав креслення особливо секретних винаходів.

Бічні стінки скарбнички виконані із прозорої смоли, що затверділа на сонці, яку добувають на східних гілках Великого Дерева. Виробництво цього матеріалу займає від двох до п'яти тижнів і пов'язане з величезним ризиком - смоляр (так називають майстри з добування смоли) може задрімати від нудьги і впасти з гілки.

Тепер, коли Равлик-скарбничка набув широкого поширення серед племен, що населяють Велике Дерево, він став обов'язковим подарунком, який наречений підносить своїй обраниці. Якщо дівчина відкидає пропозицію, вона висипає вміст скарбнички на голову невдахи претенденту. Скарбничка дарувальнику не повертається.

Равлик-скарбничку у містера Плейвуда викрадали двічі. Вперше її вкрав кочівник на прізвисько Рудобородий, за що ватажки племен засудили його до трьох місяців виправних робіт на горіховій плантації. Вдруге скарбничка була викрадена гігантським птахом Руах, який живе на верхніх гілках, і містер Плейвуд зумів повернути свою власність лише за допомогою рушниці.

Модель: Слимак-Скарбничка

Тип: Колекційна модель

Розмір моделі у зібраному вигляді: 200 х 170 х 195

Розмір упаковки: 302 х 280 х 43

Кількість деталей: 83

Матеріал: шліфована фанера, еластомірна нитка, акрилова деталь, віск, дерев'яні осі - 8 шт.

Вікова група: віком від 14 років.

Клас 

Деревянный 3D конструктор “Улитка-копилка” Mr. Playwood

Все нравится. Рекомендую

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Дерев'яний 3D конструктор “Равлик-скарбничка” Mr. Playwood

    Дерев'яний 3D конструктор “Равлик-скарбничка” Mr. Playwood

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером