Крісло-шезлонг "Вітряник" від 0 до 18 кг Fisher-Price

Додати до списку обраних товарів

0,00 грн/застава

Всього:380,00 грн

Щоб наші послуги приносили Вам тільки радість та гарні враження, давайте УВАЖНО ознайомимося з нашими правилами

УМОВИ ПРОКУ ТА ТА Наш офісС . Гарантія чистоти .

Остання новинка від Фішер Прайс - біле крісло з яскравим візерунком - це футуристичний дизайн майбутнього! Ефектне і модне, призначене для плавного заколисування дитини, воно здатне миттєво розслабити і заспокоїти малюка і допомогти швидко заснути.
Завдяки неймовірній легкості та міцності конструкції , а також великій функціональності крісла, воно значно допомагає полегшити життя молодих батьків. Його зручно переносити його по всьому будинку, і дитина завжди буде спокійна, тому що буде знаходитися поряд з Вами.
Крісло-гойдалка Фішер Прайс «Вітряник» позитивно впливає на розвиток координації рухів та вестибулярного апарату малюка. Якщо Ви зайняті справами, а дитина не спить, то Ви зможете відвернути її, встановивши дугу з іграшками. Крісло оснащене спеціальною підставкою, завдяки якій можна встановити в нерухомому стані. 3-точковий ремінь безпеки, що настроюється, надійно фіксує малюка в кріслі при коливанні. Крісло гойдалка Фішер прайс - це ідеальний вибір для годування, сну та ігор дитини від народження і до 3-х років! За допомогою крісла-гойдалки дитині буде цікавіше вивчати навколишній світ, і вона активніше розвиватиметься.

Переваги масажного крісла-гойдалки Fisher Price Infant-to-Toddler Rocker, Windmill :

1) Ультрасучасне . Найновіша розробка крісла гойдалки від американського бренду, в якій враховано всі сучасні вимоги до товарів для новонароджених дітей. Ефектний, сучасний дизайн.
2) Масажне . Вбудований вібро-блок забезпечує ніжну вібрацію, яка добре заспокоює дитину, надає легку масажну дію та допомагає дитині заснути.
3) Надійне. Має міцний каркас та гумові, нековзаючі накладки на ніжках. Невисока, підходить для найменших, оснащена стопорами, що захищають від перевертання. Сидіння обладнане захисним триточковим ременем зі зручною клямкою.
4) Багатофункціональне . У кріслі-гойдалці можна укласти дитину спати, можна залишити грати, можна годувати або виконувати гігієнічні процедури. Завдяки підніжці, що складається, крісло можна зафіксувати в стійкому положенні. Панель з іграшками легко знімається, коли настає час сну або годування дитини. Також завдяки підніжці, що складається, крісло можна зафіксувати в стійкому положенні.
5) Довговічне. Підходить для дітей від народження і до 3-4 років (розраховано на вагу дитини до 18 кг). У міру зростання дитини шезлонг можна перетворити на високе зручне крісло з хитання або без.
6) Легке. Завдяки невеликій вазі цієї гойдалки, дитину можна легко переміщати по квартирі, щоб малюк не залишався без нагляду.
7) Ергономічне. 2-х позиційне сидіння колискового типу. Дуже зручне для немовлят сидіння - м'яке, зроблене з приємної на дотик тканини.

Виробник Fisher Price
Віквід 0 до 36 місяців
Клас 

Кресло-шезлонг "Ветряная мельница" от 0 до 18 кг Fisher-Price

Удобный сервис, хорошее обслуживание

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Крісло-шезлонг "Вітряник" від 0 до 18 кг Fisher-Price

    Крісло-шезлонг "Вітряник" від 0 до 18 кг Fisher-Price

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером