Іграшки, що розвивають від 3-х років (розвиваючі настільні ігри конструктори) 

Показати фільтри

Іграшки для дітей від 3 років.

Пізнання світу у дітей починається з їхньої першої іграшки, тому дуже важливо вибрати «правильну» розвагу для свого малюка. Молоді батьки сьогодні стали більш відповідально підходити до розвитку своєї дитини від самої її народження. У продажу можна знайти широкий вибір іграшок, що розвивають. На чому ж припинити свою увагу? Що підійде саме Вашому синочку або лапочці-дочці, якщо їм уже виповнилося 3?

Діти у цьому віці непосидючі та цікаві. Вони горять бажанням пізнати світ, розібратися, як все навколо них влаштовано і для чого потрібні різні предмети. Ми пропонуємо Вашій увазі іграшки, здатні задовольнити цікавість ваших малюків, допомогти їм відповісти на сто тисяч "чому".

При виборі іграшки слід звернути увагу на те, наскільки корисною та захоплюючою вона буде для Вашого чада, а також на її безпеку та довговічність. Наші розвиваючі іграшки для дітей від 3 років у Дніпропетровську завоювали популярність у молодих батьків, бо відповідають усім зазначеним вище критеріям вибору.

Ігри дорослих з дитиною – чудова нагода провести час весело та з користю. Завдяки представленій на нашому сайті іграшці «Навчальний глобус», Ваш малюк зможе отримати уявлення про форму земної кулі, дізнатися, що на світі є різні материки, моря та океани. Така гра розширить його світогляд, натренує пам'ять.

Наші головоломка «Година Пік» або конструктор «Їжачок» розвивають логічне мислення та уяву, а яскраві деталі та різноманітні картинки надовго захоплять Вашого непосиду. Також для розвитку дрібної моторики можемо запропонувати конструктор "Magformers-30 Rainbow" або пазли в дерев'яному скрині "Магнітна картинка".

Іграшки для дітей від 3 років напрокат від нашого салону.

До уваги батьків ми надаємо напрокат широкий вибір іграшок для дітей від 3 років недорого: конструктори, пазли, магнітні картини, кубики, головоломки, залізниці.

Навіщо купувати щоразу нову іграшку, адже вона може швидко набриднути малюкові. Взявши конструктор або головоломку напрокат, що йому сподобався, Вам не потрібно буде оплачувати їх повну вартість. Ви отримаєте якісну річ від відомого бренду за вигідною для Вас ціною. Тепер у Ваших діток буде більше різноманітних ігор, а ви завжди спостерігатимете їхню цікавість та зацікавленість під час занять з ними.

Через навчальні ігри дошкільнята пізнають себе, навколишній світ та соціум. У ранньому дитинстві розвиваючі ігри є найкращою основою для подальших успіхів у школі.

ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

Чат з менеджером