Автокрісло WonderKids Crown Safe (від 0 до 18 кг)

Додати до списку обраних товарів

300,00 грн/застава

Всього:250,00 грн

Щоб наші послуги приносили Вам тільки радість та гарні враження, давайте УВАЖНО ознайомимося з нашими правилами

Умови прокату та Наш офісс . Гарантія чистоти .

Автокрісло WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф) виявиться корисним як для новонародженого малюка, так і для чотирирічного малюка, тому що розраховане на перевезення дітей вагою до 18 кілограмів.

Технічні характеристики WonderKids автокрісла Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф) :

  • Підходить для дітей від народження та до 18 кг.
  • група : 0/0+/1
  • Особливістю цього крісла є, що його можна встановлювати як у процесі руху автомобіля, так і проти.
  • Установка крісла від 0 до 9 кг проти руху автомобіля.
  • Установка крісла від 9 до 18 кг за ходом руху автомобіля.
  • П'ять положень спинки.
  • П'ятиточкові ремені безпеки, що регулюються, з м'якими накладками.
  • Додаткова вкладка та підголовник, для зручності вашого малюка.
  • Знімний м'який чохол, який можна за необхідності випрати в режимі ручного прання
  • вага : 17 кг
  • розмір (ГхШхВ): 47х70х72 см
  • Якщо маленькому пасажиру ще не виповнилося дев'яти місяців, модель WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф) в автомобілі встановлюється обличчям проти ходу його руху. Таке розташування автокрісла є гарантією підвищеної безпеки.

    Коли дитина підросте, автокрісло можна буде встановлювати і по ходу руху транспортного засобу, адже малюкові, що підросло, вже цікаво все, що відбувається за вікнами автомобіля.

    Якщо дитина під час тривалої поїздки заснула, для забезпечення комфортного сну ви можете одним натисканням руки відрегулювати кут нахилу спинки автокрісла WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф). Усього таких положень п'ять, тому підібрати потрібну роботу не складе.

    Високий ступінь надійності та безпеки вашому малюку гарантують ремені безпеки автокрісла WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф), які кріпляться у п'яти точках, посилений захист боковин, ергономічна форма спинки.

    Переваги WonderKids авткрісла Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф)

    В автокріслі WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф) спинка виконана з урахуванням анатомічних особливостей тіла маленького пасажира. Правильному зростанню та розвитку хребта малюка нічого не загрожує. Щоб зробити подорож ще більш комфортною, в автокріслі WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф) передбачений м'який внутрішній вкладиш, який при необхідності можна виймати. Завдяки додатковому підголовнику дитині буде не тільки зручніше їздити в автомобілі, але й безпечніше. Про додаткову безпеку автокрісла WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф) подбають ремені безпеки, оснащені м'якими накладками, які дозволяють уникнути тиску на дитячі плічка. Крім того, ці п'ятиточкові ремені можна регулювати, орієнтуючись на зростання дитини.

    Що стосується матеріалів, що використовуються для виробництва автокрісла WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф), то вони характеризуються високою якістю, надійністю та безпекою для здоров'я маленьких дітей. Тканина, з якої пошиті чохли, гіпоалергенна. При необхідності ви можете зняти чохли та випрати їх у делікатному режимі у пральній машинці. Автокрісло WonderKids Crown Safe (Вандеркідс Кроун Сейф) повністю відповідає нормам EC R44/04, які висувають відповідні Європейські організації.

Виробник Wonderkids
Віквід 0 до 36 місяців
Клас 

Автокресло WonderKids Crown Safe (от 0 до 18 кг)

Ехали к родителям и нужно было кресло. Решили взять в прокат. Все понравилось!

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Автокрісло WonderKids Crown Safe (від 0 до 18 кг)

    Автокрісло WonderKids Crown Safe (від 0 до 18 кг)

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером