ГІРКИ 

Показати фільтри

Дитяча гірка – радість для кожного малюка. Ви зустрічали дитину, яка не любить кататися з гірки? Це улюблена розвага для всіх хлопців. Влітку біля дитячої гірки накопичується метушлива черга дітей, які чекають веселої розваги. Однорічне маля за ручку з мамою, старші дітки і навіть молодші школярі - всі радісно скочуються вниз.

Гірка для дітей - це не тільки місце, де малюки можуть заповнити свою потребу у спілкуванні, а й розвиваються фізично, невимушено граючи. Дитячі спортивні комплекси подібного плану сприяють тренуванню спритності, координації рухів, відточують реакцію, утворюють м'язову систему.

ПРОКАТИК - прокат іграшок та дитячих товарів пропонує Вам дитячі гірки на прокат. З прокатом гірок ваш малюк зможе кататися не тільки на вулиці, а й удома. А для дитячого свята, наприклад Дня народження – це незамінна розвага. Свято у вас вдома запам'яталося всім малюкам. Величезним плюсом складаної пластикової гірки є її міцність та легкість. Мама або старші діти зможуть складати та розкладати її самостійно.

Ви вирішуєте купити гірку дитячу чи взяти на прокат? Малюк росте дуже швидко і міні гірка стане "мала" дуже скоро, але й купувати гірку "на виріст" - рішення неправильне (підібрана не за віком може стати причиною травмування малюка). Найкраще рішення звернутися до дитячого прокату. Ми пропонуємо дитячі гірки, гірки з гойдалки в оренду за низькими цінами.

ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

Чат з менеджером