Цифрова бездротова радіоняня MBP 11

Додати до списку обраних товарів

0,00 грн/застава

Всього:250,00 грн

Щоб наші послуги приносили Вам тільки радість та гарні враження, давайте УВАЖНО ознайомимося з нашими правилами
Умови прокату та Наш офісс .

Цифрова бездротова радіоняня Motorola MBP 11 стане справжнім помічником для батьків. Вона дозволяє залишити малюка в кімнаті одного, наприклад, коли він спить, але при цьому залишатися з ним "на зв'язку". Так ви можете спокійно займатися своїми справами або лягти відпочити і не бігати щохвилини до дитини, прислухаючись до кожного шереху, перевіряючи, чи не прокинувся він вдень і вночі.

Радіоняня Motorola MBP 11 - це бездротовий радіопристрій, що дозволяє спостерігати за дитиною далеко від неї. Радіус його дії становить 300м, чого цілком вистачає для вільного пересування по квартирі та 2-х, 3-х поверховому будинку. Навіть якщо ви підете далеко, або раптом з якоїсь причини зникне сигнал між пристроєм дитини та вашим (наприклад, сіли батарейки), батьківський пристрій сповістить вас про втрату зв'язку або сигналу.

Радіоняня Motorola MBP 11 виконана в сучасному стилі, має зручну форму. Батьківський блок може кріпитися до ременя, а дитячий оснащений підставкою. Цифрова бездротова радіоняня Motorola MBP 11 має великий частотний діапазон, вона не конфліктує з іншими радіо приладами та WiFi – працює на наявній вільній частоті. Навіть якщо поблизу є ще одна така радіоняня, вони не перебиватимуть один одного, і ви не чутимете іншу дитину. Те саме стосується сторонніх звуків, чутливий мікрофон хіба що «фільтрує» звуки інтенсивністю і транслює лише ті, які відповідають встановленому порогу.

Також для більшої зручності використання радіоняні Motorola MBP 11 вона оснащена 5 світловими індикаторами, що дозволяють не тільки почути, але й побачити сигнали батьківського модуля. Це дуже зручно і рятує, особливо якщо звук пристрою нечутний, наприклад, через включену воду або працюючий пилосос та інше.

Радіоняня Motorola MBP 11 характеристики:
Робоча частота 1880 – 1900 Мгц ДЕКТ
5 світлових індикаторів рівня звуку
Радіус дії до 300 м
Сигнал про вихід із зони дії мережі
Високочутливий мікрофон
Акумулятор, що перезаряджається (батьківський модуль)
Батьківський модуль із кріпленням на ремінь
Дитячий модуль із підставкою
Еко режим

Виробник Motorola
Віквід 0 до 36 місяців
Клас 

Цифровая беспроводная радионяня MBP 11

Спасибо куме, что надоумила не покупать радионяню, а сначала просто попробовать взять у вас в аренду, вдруг не нужна будет! Она оказалась нам кстати, но не стали ее возвращать, прослужила она нам сколько нужно было. Теперь хотим взять какой-нибудь развивающий центр, как немного подрастем.

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Цифрова бездротова радіоняня MBP 11

    Цифрова бездротова радіоняня MBP 11

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером