Дерев'яний 3D конструктор "Слон" Mr. Playwood

Додати до списку обраних товарів

0,00 грн/застава

Всього:935,00 грн

Дерев'яний 3D конструктор "Слон" Mr. Playwood

Слон – унікальний механізм, сконструйований містером Плейвудом у віці семи років.

Під час створення цього агрегату юний конструктор використав зображення слона із стародавнього манускрипта. Про розмір реального слона містер Плейвуд дізнався набагато пізніше, коли отримав доступ до Великої Деревної Бібліотеки.

Цей механізм також використовувався для транспортування невеликих вантажів, на зразок плодів і горіхів, а ще – як розвідника. Саме завдяки Слону, що живуть на Великому Дереві племена дізналися про атаку з боку варварів, що вийшли з Зеленого моря, і змогли підготуватися до нападу.

У мирний час Слона використовують, щоб діставати з важкодоступних гілок соковиті плоди. За один раз він може донести близько кілограма фруктів. Здавалося б, небагато, але завдяки своїй витривалості Слон здатний зробити за добу близько ста ходок. Ось вам уже і цілий центнер смакоти!

Керування слоном здійснюється за допомогою голосових команд. Їх слід віддавати спокійним голосом без різких окриків. Стверджують, деякі представники племені книжників опанували мистецтвом телепатичного управління Слоном, але документального підтвердження цьому немає.

Слон повільний, при цьому відрізняється надзвичайною витривалістю та незворушністю. Відгукується на прізвисько «Вухатий», любить грітися на сонці, у побуті невибагливий.

Слон зображений на поштовій марці вартістю п'ять насіннин, надрукованої на найтоншій високоякісній корі.

Існує повір'я, що, зустрівши на гілках Великого Дерева завантаженого Слона, потрібно тричі перестрибнути через нього, намагаючись не впасти з гілки. Того, хто зуміє це зробити, чекає успіху в будь-яких починаннях. Зустріти порожнього Слона до дощу.

Модель: Слон

Тип: Колекційна модель

Розмір моделі у зібраному вигляді: 500*270*350 мм

Розмір упаковки: 447*280*43 мм

Кількість деталей: 159

Матеріал: шліфована фанера, віск, дерев'яні осі – 20 шт.

Вікова група: віком від 14 років.

Клас 

Деревянный 3D конструктор “Слон” Mr. Playwood

Самый лучший сервис!

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Дерев'яний 3D конструктор "Слон" Mr. Playwood

    Дерев'яний 3D конструктор "Слон" Mr. Playwood

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером