Ергорюкзак ERGObaby Carrier Organic Petunia Pickle Bottom Peaceful Portofino

Додати до списку обраних товарів

0,00 грн/застава

Всього:350,00 грн

Щоб наші послуги приносили Вам тільки радість та гарні враження, давайте УВАЖНО ознайомимося з нашими правилами

УМОВИ ПРОКАТУ та Наш офісС . Гарантія чистоти .

Ергорюкзак ERGObaby Carrier Organic виконані зовні зі 100% органічної бавовни Canvas з ексклюзивним принтом Petunia Pickle Bottom®, всередині органічна бавовна Sateen . Усередині спинки знаходиться відділення для капюшона.

Дизайнерська серія ергорюкзака ERGObaby Carrier Organic – тільки для найвитонченіших модниць!

Рюкзак-перенесення для носіння малюків, ErgoBaby Carrier підтримує спину та хребет малюка та гарантує фізіологічно правильне носіння. На відміну від більшості рюкзачків-кенгуру, у перенесенні ErgoBaby Carrier малюк сидить із широко розведеними ніжками, а не висить із тиском на промежину.

Перенесення має широкі, м'які плечові ремені і підтримує широкий ремінь навколо корпусу дорослого. Завдяки цьому навантаження розподіляється більш рівномірно, тому носити дитину в ErgoBaby Carrier напрочуд легко.

Основні характеристики

• дає повну свободу Вашим рукам та можливість пересування разом з дитиною – чи то робота по дому, шопінг, прогулянки на свіжому повітрі чи турпохід у гори;
• передбачає носіння у трьох положеннях – спереду, ззаду та збоку, які Ви можете легко змінювати, не знімаючи перенесення;
• це одне перенесення на весь час (зі спеціальною вставкою для новонароджених від 0 до 5 місяців і до 4-річного віку), тоді як багато переносок-кенгуру та слінгів обмежені у застосуванні до року;
• забезпечує комфорт цілий рік – влітку не так жарко, оскільки застосовуються тільки натуральні тканини, що «дихають», а взимку не холодно, тому що малюк легко поміститься в ній навіть у найтеплішому комбінезоні;
• пропонує широкий вибір додаткових фірмових аксесуарів для комфортного та стильного носіння діток;
• невеликий розмір та вага (600 г.).

Матеріали:

Використання натуральних та безпечних матеріалів при виробництві продукції для дітей є догмою для ERGObaby. Тому всі матеріали та комплектуючі проходять незалежні регулярні перевірки та тести. Якість та безпека продукції підтверджується кількома європейськими та американськими тестами (EN 13209-2:2005, TUV CERTIFICATION, JPMA CERTIFICATION, SGS-CSTC CERTIFICATION).

Всі продукти ERGO baby зроблені з 100% бавовни , крім таких частин як застібки, нейлонові стропи, відділення сумки для підгузків та Papoose Coat (куртка для носіння дитини в Ерго під одягом).
Використання безпечних матеріалів у виробництві продукції для дітей та немовлят життєво важливе. Тому всі матеріали, що використовуються в ERGO baby та приладдя, регулярно перевіряються незалежними центрами тестування. Ці тести завжди призводять до дуже гарного результату щодо відсутності токсичних та канцерогенних речовин. Крім того, ERGO baby піддається цілій серії стандартизованих тестів.
Фортеця застосованого котону (зусилля на розрив) була протестована до 40 кг.

Переваги слінга-рюкзака ERGObaby Carrier:
Випускається у кількох привабливих кольорах.
• Підбиті борти в області ніг дитини та виточки під попу дитини для зручності.
• Ергономічна форма лямок для щільнішого прилягання та зменшення тиску в області пахв.
• Широкий поясний ремінь та стропи для зменшення натягу та напруги.
• Завдяки широкому поясному ременю, вага розподіляється рівномірно на плечі та стегна , що дозволяє носити дитину довго, не відчуваючи болю у спині!
• Унікальний безпечний ремінь на грудях дозволяє надіти ваш ERGObaby Carrier абсолютно безпечно та швидко.
• Кишеня на блискавці на спинці.
• М'який підголівник, що фіксується, підтримує голову дитини під час сну.
• Підходить для батьків з талією 65 см - 115 см , за допомогою спеціального подовжувача (придбається окремо) можливе збільшення кола талії до 135 см.

Віквід 0 до 36 місяців
Клас 

Эргорюкзак ERGObaby Carrier Organic Petunia Pickle Bottom Peacef

Спасибо Прокатик, что Вы есть!

    Написати свій відгук!

    Напишіть відгук

    Ергорюкзак ERGObaby Carrier Organic Petunia Pickle Bottom Peaceful Portofino

    Ергорюкзак ERGObaby Carrier Organic Petunia Pickle Bottom Peaceful Portofino

    ПРОКАТиК 2011 - 2024 Всі права захищені

    Чат з менеджером